Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden kärlek på stranden

låt oss
mötas på stranden
nakna leka förbjudna lekar

låt oss
doppa oss
i det ännu kalla havet

låt oss
skölja syndens kladdiga vätskor
av våra kroppar

låt oss
återvända till våra vanliga liv
med den ljuvliga smutsen
kvar endast i sinnet




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 568 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-02 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff