Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom tomtens gränser

Mina
röda axlar
varnar om mitt
tillfälliga humör

Jag är salongsberusad
men inte så
att det stör,
mig själv

Jag vattnar blommor
inom
tomtens gränser

Nu går jag in




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-06-25 20:44



Bookmark and Share


  Nattis83
"Jag är salongsberusad
men inte så
att det stör,
mig själv"

Så skööönt skrivet, festligt =) jag gillar den här /Natalie
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan