Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast ingen ser

 

En torkad trädrot vid sidan om stigen
Återgår så småningom till liv
Det överblivna går över
Döden är en passage
Något allt levande behöver

Kanske den spirar i ny skepnad
Redan året efter
Kanske med blodröda blad
Och nerver som fyller rotsystemet
Med smärtsam längtan

Att åter våga falla

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-06-03 16:49



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så bra - jag tycker det är så, vi dör lite då och då och så lever vi upp igen - !
2019-06-03

  Poeten Salvador VIP
Kanske återföds vi
2019-06-03

  Kungskobran VIP
Av jord är du kommen gäller för allt levande
2019-06-03

  Staffan Nilsson
Gillar särskilt
Döden är en passage

Gillar att du skriver igen och med känsla för evigt och timligt.

2019-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om döden och livet!
Tycker om den förhoppningsfulla känslan i det sista stycket.

2019-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin naturlyrik i symbios med människans liv.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP