Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

Känner mig som en tinad snöboll som fått en knuff och som samtidigt växer på sin väg nedför backen. En snöboll full av sommarblomster som sticker ut lite här och där. Kramsnö. Nästan som lera, väntar på att formas till något nytt.




Fri vers (Prosapoesi) av KattenKin VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-07 17:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ny dag, nya möjligheter tänker jag när jag läser din fina text!
2019-06-12

  Lars Hedlin
Var dag och varje stund skapas på nytt
2019-06-10

  Blomma-Stjärna VIP
Nyfikenhet på en ny dag
Ett nyhetens behag
- fin bild med en rullande snöboll full med utstickande sommarblomster!
2019-06-08

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=uHHEnM09cjA

2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP