Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam pojke på stranden

Pojken gick längs stranden, och kastade tillbaka sjöstjörnor
Den gamle frågade
vad pysslar du med?
Jag kastar livet i havet.
Den gamle sade.
Du kan gå längs stranden och kasta i många stjärnor du vill, det tar aldrig slut så varför just dessa min vän?
Pojken lyfte en stjärna, visade upp den. Kastade den kaxigt tillbaka till i havet
och sade, för den här betyder det en hel del.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-05 03:25



Bookmark and Share


  Connie
Mycket vacker och tankvärd!
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B