Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bron

Jag går över en bro
den leder rakt fram
mot solnedgången

När solen gått ner
hörs skratt gråt kiv
och pistolskott under mig

Jag lutar mig över räcket
ser svaga ljus
känner rök från eldarna nedanför

Människor som små prickar
rör sig kring eldarna.
Jag vill komma ner och
se allt på nära håll









Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-05 08:50



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Utopia öken eller det omöjliga som i en dröm med två omöjliga val
2019-06-10

  Marita Ohlquist VIP
För mig symboliserar bron skilda världar.
2019-06-05

  Fulbergarn
Det är nåt med broar
2019-06-05

  KattenKin VIP
Intressant text som väcker tankar.
Bildmässigt jättefin.
Kanske det inte finns någon nedgång för en del lyckligt lottade, men fint att ägna en tanke åt de som inte har samma tur. Bekräfta deras existens så att säga.
2019-06-05

  Öknens Ros VIP
Kommit in på fel väg?
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP