Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Överlevorna av Matilda Södergran


Den oåtkomliga

Hudens mjuka veck
lindar sig runt din kropp
Jag tar på den utan att beröra
sträcker mina händer
ser ditt ansikte
oåtkomlighetens leende




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-05 10:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Väldigt vackert.
2019-06-05

  Öknens Ros VIP
Vackert!
2019-06-05

  ULJO
Fint
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP