Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påverkan av kvinna


Solstråle

Du lyser som en sol och varmt värmer mig i min kropp,
Där jag ligger kämpar finner jag ett hopp.
Sjukdomar är många och även svåra förstå sig på,
Tanken längtan efter Kram från dej den dagen då.
Se dina ögon lysa,
Det blott tanken gör mig rysa.
Du ständigt i mina tankar,
Och Gud vad härligt i hjärtat det bankar.




Fri vers (Fri form) av nickenyfiken
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-06-05 16:07



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Det finns värmen i dessa subtila ord.
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

nickenyfiken
nickenyfiken