Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbart

Hon dansar i köket
Lägger ifrån sig ögonen
Stirrar rakt in i nästa dimension
Sträcker ut armarna mot evigheten
Ber honom hålla henne
Dansa tillsammans
En stund
En liten stund
En endaste stund
Dansa
Tillbaka i tiden
Hon skakar
Inredningen rinner som akvarell
Han kommer inte ikväll




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-06 00:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2019-06-07

  Blomma-Stjärna VIP
men dansa kan man göra själv, dansa trotsigt stolt - tänker jag
" Inredningen rinner som akvarell Han kommer inte ikväll" - aj,aj , så bra!

men lyft från besvikelsen genom dans!

2019-06-06

  Poeten Salvador VIP
Drömdans
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP