Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är i och för sig påhittad, men långt från sanningen ligger den nog inte. .. Jag som skriver generaliserar ofta och gärna, eftersom en del människor gör just det och jag 'inte vill vara just sämre'. Någon har sagt om sig själv


Veronica har en väninna...




...som brukar uttala sanningen som sådan
'När det ser mörkt ut, då är det du
men när det ser ljust ut, det då är jag själv'
och det får en ju tåla.

Det är ju ändå Eva's egen världsbild.
Att den inte nödvändigt vara Veronica's även.
Ibland ser verkligheten ut just så,
att efter regn kommer sol och fint väder.

I sin egen värld det finns ljus även för en Eva,
i alla fall om en får tro 'mor och far', en god vän
eller en äldre och nära släkting, som när det inte
handlar om henne själv, kan vara god också.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-07 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP