Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista glas

Han svirar och svänger
Vinflaskan bara hänger
Där i hans hand
Fast folk blänger
Vad bryr han väl sig om det
Girar
Än sen om han förtränger
Han kan sin matematik
Ett ögonblick på jorden
8 minuter från solen
Lycklig slump
Räknas både liv
Och förmörkelse som
1 månad kvar
Han vet inte om han kan hålla med
Men vem bryr sig om 100 år
En parantes
Ett brustet band
I afton ska han återuppstå




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-06 19:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"I afton skall han återuppstå"
En stark avslutning på en bra text.
2019-06-12

  Lars Hedlin
Känsla och närvaro som berör
2019-06-07

  Kungskobran VIP
Din stund en miljondels sekund
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP