Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bokmässa

Flera liv, alla år
På samma spår
Som när vi sågs utan att mötas
Bland böckerna på bokmässan
Din skygga blick
Såg så nyfiken ut ett litet ögonblick
En aning, en igenkänning
En nära kär som plötsligt stod där
Som om tiden övergick
Från linjär till cirkulär
Som om våra skor på jorden
Ändå hindrade oss
Kallade in oss
Inte tillät de utbytbara orden
Som om ögonblicket ville försvara sig
Från att förklara sig
Att vi aldrig varit utbytbara
Det verkliga övergick
Jag stod åter i svart klänning
Samma som jag står i nu
Och packar ihop dina böcker




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-06 20:48



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fin skildring av ett viktigt ögonblick i livet.
2019-06-09

  Lars Hedlin
Bra och stark i beröring!
2019-06-07

  Kungskobran VIP
ingen är utbytbar
men det går att ersätta
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP