Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev



Den deprimerande utgången
från ett socialt kaos
där du spelade huvudrollen
Må dina tårar vattna jorden
samt din glädje hämta näring
från naturliga källor
Din svarta botten
kan locka fler
att i blindo förföras
ty du är en vacker kvinna
med en häxas egenskaper
där mina försök till förståelse
misslyckades totalt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-07 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP