Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spunnet



Livets trådar
i spindelns nät
är svåra
att komma undan
En vacker dag
har du fastnat
Kampen är avgjord
Din kropp
blir till föda
om du är en fluga




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-07 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP