Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans lycka

Jag vet vad lycka är så lyssna nu.

När du ej sovit på flera dagar.
Har supit minst 20 starköl, fan hela kartongen.

Platta? Lådan! Sak samma.Du försöker ditt
bästa att tända av. Absinent nog för
oroväckande skakningar.
Du svettas. Ligger i fosterställning och
överväger självmord. På riktigt denna gången.

Då hittar du en oöppnad folköl bakom kuddarna
i soffan. DET ÄR ta mej fan LYCKA

För det är så äkta.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-09 04:22



Bookmark and Share


    Askanden
Att vara utomlands utan snus.
på planet hem tar din stolgranne fram
sin snusdosa. Lycka högre än Gud.

2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B