Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Källan av Lottie Ålhed


Sanningens minut

Skåda källan
se ditt ansikte
spegla tillbaka
Vad är det du ser
är det sanningen
eller fantasin
Orden formar
sig till protest
du vägrar tro
vad du ser
Sanningen
är alltför svår
att höra




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-10 08:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Sanningen väjer vi ofta för tänker jag när jag läser, inte lätt alla gånger att se sig i spegeln.
2019-06-11

  ULJO
Sanning ett svårt ord.
2019-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
ger funderingar... mycket - ålderdomstecken, sjukdom, misskötsel, depression - kan ju vara svårt "att se i vitögat"
2019-06-10

  Fulbergarn
Ibland är sanningen värst
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP