Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=TOJlXM-LTdU https://www.youtube.com/watch?v=sklK4plYiw4


Ceann an ghrian


ard na ghrian
ard agus is féidir an lá inniu
cluichí lár an tsamhraidh

 

15:54 21-06-2019




Fri vers av Fulbergarn
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-21 00:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det inne med iriska nu?
2019-06-21

  Poeten Salvador VIP
Förstår inte, men ljuden låter bra
2019-06-21

  Bodingen VIP
Meán lae deas lár an tsamhraidh!
2019-06-21

  Kungskobran VIP
Up Irish!!
2019-06-21

  Larz Gustafsson VIP
"In Dublin's fair city,
Where the Girls are so pretty,
I first set my eyes,
On sweet Molly Malone"

2019-06-21

  Scarlett Miryam VIP
Iriska, eller hur...? Ett av de språk jag helst vill lära mig, och jag har inte gjort det än.

(... Har någon sagt att man riskerar en livskris eller två av att läsa Fulbergarn?!)
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fulbergarn
Fulbergarn

Senast publicerade
Ceann an ghrian
* Se alla