Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyss och relationer

Jag tänker på alla hyss man har, hur de ska platsa i en relation. Baksidan av människan. Som lukten av svavel från ett nattlinne som rör sig i rummet. Som självantänder. Flammar till på baksidan när grabben tänder sin cigg några decimeter därifrån. Självantänder på alternativt sätt, passerar liksom möjligheten att kallas flamma i alla kategorier. Som sen läcker på mattan matt av skratt. En kombination av bestyr som inte hör hemma någonstans. Och definitivt inte i köket. En pajas med pyspunka som accepterat att ansiktet ofta hänger snett. Dessa hyss vi har presenteras aldrig på dejtingsidorna eller Facebook som blivit den nya verkligheten, vilket gör att jag ser mig som overklig, omöjlig att placera i något nytt sammanhang. Bara de gamla man vuxit in i. Där acceptansen sträcks ut så långsamt, som ett resårband mellan skrapsårade händer.




Prosa av KattenKin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-06-10 22:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och ytterligare en erfarenhet att lägga till de andra, i därför avsedd ask.
2019-07-04

  Quasimodo
Allt har plats i en verklighet som skapas ur vad som helst och hur som helst!
2019-06-17

  Lars Hedlin
Bra att alla sidor visas upp och benämns!
2019-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag uppskattar och förstår din text. Jag är också bara för mycket av allt:) Men det är befriande.
2019-06-11

  Magdalena Eriksson VIP
skönt skrivdriv som talar om detta att va människa som äter upp ramen och flabbar flammar och minsann gillar läget.
2019-06-11

  Respons VIP
Det är viktigt med allas röster och att allas verklighetsbilder får plats.
2019-06-10

  Blomma-Stjärna VIP
ja, bilden av verklighet gör oss alla - särskilt ungdomar - lite vilse ibland! verkligheten är viktig att se -
är verkligheten ok, blir den digitala verkligheten en kul grej, en krydda...
- - - men jag förstår vad du menar med att inte tro sig kunna motsvara den digitala bilden av verkligheten!
2019-06-10

  Rafmagn VIP
Underbar betraktelse!
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP