Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inslagna tårar


Belysningen dubblas
När tårar rinner
Och fram orden snubblas
Då hjärtan brinner

Där stod grannen med lycka
Över nyfunnen tall
Sönder skogar stycka
Men med vänner ut i all fall




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-13 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B