Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åska

Regnet upphörde
efter fjärde åsksmällen
koltrasten sjunger




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-06-13 20:26



Bookmark and Share


  limerick
Du är en haikumästarinna!
2019-07-08

  Lena K Nilsson VIP
Kan höra hur härligt det låter!
2019-07-03

  Anya VIP
Jaa tänk så fort fåglarna kan börja sjunga igen när åskan drar bort. Så fint fångat.
2019-06-28

  Jan Widströmer VIP
Koltrasten min favorit, en meningsfull fågel, här i ett meningsfullt sammanhang.
2019-06-16

  Njord
Koltrastens vackra sång, fin haiku!
2019-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Klok liten fågel som väntar med att sjunga tills han vet att det kommer att höras.
2019-06-14

  Gunwale VIP
Återtar luftrummet!
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP