Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det som står 'inom' tecken, är en rad som tagen ur en bok. Eller möjligen filmreplik. Boken (och filmen) heter 'År 2001 - Ett rymdäventyr', kanske hette den på engelska en odyssé. Av sci-fi författaren och uppfinnaren Arthur C. Clarke.


En reglektion i det stora hala




En del människor
verkar som fulla av tricks,
ungefär som en del svarta tingestar
kan vara 'fulla av stjärnor'.



(Bilden är tagen med egen kamera.
Troligen någonstans i Karlstad
sommaren 2011, och vattnet är som syns
i dess färgrikedom troligen, en del av Klarälven.)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-17 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP