Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text intill ett tack. Av Per Rydberg. Texten har legat i utkast sedan 2019 06 17.


Kritik på en text (2141) rimliga rader





Minner om ett liv i pastell,
så som morgonen lider mot kväll,
som värme kan livligt dallra och hetta,
som minnen kan vara i detta,
livfullt leker orden i sitt käll...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2021-04-27 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP