Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröjd och triumf att äntligen vara död

Hon är äntligen död. Änglarna skrattar, jublar och gråter. Ännu en älskad människa har anlänt hemtrakterna. Är det någon som sörjer henne? Det är måttligt med det, i denna sjukdom av själslig sömn som råder och härskar bland hennes så kallade närstående.
Hon är äntligen fri. Så underbart skönt att slippa den kärleksfattiga världen, och sväva in i ljuset av frid och glädje. De verkligt närstående andarna kommer med en himmelsk ömhet och omfamnar henne. Fröjd och triumf att äntligen vara död, glad, att vara vaken. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-18 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP