Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar att bli älskad


Jag älskar att bli älskad
Dricker ditt varma ljus
Underbart smeker du mig
Jag var hopplöst nere och ute,
men du kom och räddade mig
Du blåste din ande in i mig,
och jag började leva igen
Jag upptäckte min kärlek,
och jag öste den över dig
Glömmer aldrig ditt leende,
och sångerna som föddes.




Fri vers (Fri form) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-19 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP