Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fokus på boken… inga färgäventyr på gång. Eftersom (::)

fungérar… en [1] coffee pause (101/ /101) emellertid fiction. Inget coffee på gång. Lägg märke till hur coffee pause (101/ /102) fungérar. Teckendubbléringen ee i ffee är (mycket) viktig. Eller: important. Leif är inget [11101/ /111] oävet namn. Just Nu (…) mest matematik… wow förekommer. Okay… datorn är igång och nätverket fungérar. (…) förekommer. On före To före Fr… fungérar. Pause förekommer. Bigrammet au = 97117 (…) enligt protokollet. Ånyo: fungérar. Så fungérar (…) språket. Bokstäver bildar teckenföljder… bokhyllan är 1 (ett) exempel.

_____________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 89 gånger
Publicerad 2019-06-20 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed