Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom

Bakom skimrande leenden
och putsade fasader
ligger oberäkneliga
skarpvässade klor
och väntar

Det som pumpar blodet
är redan
rispat




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-06-26 15:09



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar den kursiverade texten
det är bett i den :)

det andra är också bra
det är som två dikter i en

bravo ola!
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan