Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vittra vita ark virtual reality loop


Valiumvals

vadderade dagar
värkande vakuumnätter

storasysteraxlar
kafferepstanter
spetälskarinnor

virkade vindflöjlar
väsande vandrare

venusberg
vindimmor
brännvinsmän

vågskådar
vådaskjuter
vingklipper

villkorade vulvor
vallmohavet välver sig

vaggar viskande vild

vågskålar
vackelmodig

vildhavren vajar vis
venusberget viskar
vådanjuter

värdegrundstöter
vågvild
verbvägrar

verserade isvolanger

© Maria Marängsviss, 21 juni 2019




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-21 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP