Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARSEBLI

Darrgräs, darrblad skakar
en ångestfylld själ

fyrhjulingen krossar morgondagens
tankemönster med fyrtaktsmotor

varför blir jag inte lycklig
när bensinpriset stiger.

© Bosse 23 juni 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-23 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten