Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet, vila, frid och kärlek

Vad den här världen är
i skriande behov av just
nu är stillhet, vila och frid.
Det behövs odlas stora
åkrar med stillhet, vila,
frid, besinning och kärlek.
För världen och mänskorna
snurrar på alldeles för fort
i blindo, i overkligheter.
Frid. Smaka på det ordet
och dess innebörd. Gott.
Kärlek. Finns inget bättre.
Att gå på sitt eget djup
och finna sanningen, och
äntligen bli en riktig mänska.
Vakna ur den djupa sömnen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-23 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP