Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång Sång (LS) på gång… NEJ/////////////////////////////////

(32) WHEN CTRL+ data/

/////////////////////

////////////////////

///////////////////

//////////////////

/////////////////

////////////////

///////////////

//////////////

/////////////

är en [1] text (matrix) som är 1 (ett) formellt experiment.

(32) är 1 (en) [formell] Referens (…) och abcdefgh… i förekommer. Juste text och få (aa/ /101) ellips […] ER… GOSUB not (ac) WRONG//////////////////////////////

Lång Sång (LS) på gång… NEJ///////

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-06-24 17:22



Bookmark and Share


  farbror zwed
255 idag. Just Nu. Eftersom Tiden Går… FORMAT (84/ /f) FUNGÉRAR/
\n… FØRE7579MMÈR/
SÅLEDES/

2019-06-24

  farbror zwed
________________________________
17:22 — SÅLEDES… WOW///////////////
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed