Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indexeringen är (formèllt) [mycket] important/


Läste Lite Regelverk Och Fann En Term Till Min Data Bas […]

_____________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 

 

 

 

Redaktionen har använt [term/ /en] gammelmedia (…) och e-som gammelmedia innehåller 1 (en) tecken-dubbléring… så OJSAN före innan OCH before… JUL. JUN inte fel… WRONG. Term-

èn dB är (”FORMÈLLT”) RESERVÉRAD […] °F foere7579mmër. JUN (25) på gång… how-
dy/////////////////////////////////////////

FORMat… 70x100 (cm) FUNG///////////

 

 

 

 

_____________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-06-24 17:36



Bookmark and Share


  farbror zwed




‹––––––––––––––––––––––––––––›
3175 — också data info codex… data
WOW… foere7579mmër///////////////
‹––––––––––––––––––––––––––––›



2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed