Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indexeringen fortsätter… ingen complex text/


Brevskrivande tar ofta mycket (11101/ /11101) tid. Okay ändå

och syntesen ‹110/ /102› fortsätter. Färg ånyo [111/ /111] och blå (B) är inte fel. Genus (B) är 1 [(ett)] bekymmer. Inget nytt… således. B… fungerar. É… förekommer. Und so (u) [U] weiter. Färg (schema) är inget [11101/ /110] nytt. Och tiden (den) går.

Eftersom = Em (109/ /101) enligt protokollet… wow. W före-kommer. Windows (95) fungerar fortfarande. VR… vagnretur.

Eftersom Windows innehåller do (…) även [110/ /100] donuts. Formellt ‹11101/ /110› nog. Sudoku (117/ /102) förekommer. Formellt är ”format” 70x100 (cm) helt [%] okay… vagnretur.

VR… vb. Termen vb (vid/ /behov) är okay info. Info [111/ /102] fungerar? Tämligen ‹110/ /111› ofta. Ånyo: info. Wow… vagnretur.

Termen vagn är inte (101/ /111) oviktig. Lång innehåller ng som är (mycket) important data info. Även code [101/ /102] förekommer. Teckendubblering-en mm är inte (101/ /111) oviktig. Således. Mon Jun (2019) är okay ‹121/ /i› info. Info not wrong.

Editorn fungerar. Eftersom (poeter.se) [färg] fungerar.

Färg (103/ /102) fungerar.

RGB (foto) not [11101/ /32] wrong… wow. Foto ‹111/ /103› goto. Se även: gosub. Esc… förekommer. Pause (101/ /110) not wrong. Ånyo: vagnretur.

Rönnbär mycket färg. Foto (111/ /25) webben. Wow… poeter.se not11101/ /32wrong. Nytt färgschema? Tydligen. Dialog 103/ /102 förekommer? Således.

OJSAN… två [2] fel funna. Författaren [110/ /J] Justerar Text-
enOkay
/

Har (således) besvarat brev [mail] någon110/ /11101timme (101/ /101) eller två. 2… är två (aa/ /i) iannan form. BLÅ (färg) fungerar… wow/

Konstruktionen (110/ /ae) är [formellt] important.

On = 79110 fungerar. Inget nytt. Okay121/ /102› för [] ännu 1 (en) ellips. Okay… vagnretur.

Smalare text än [110/ /110] nuNEJ. Syntesen110/ /102 fortsätter. Ännu envagnretur.

PROGRAMSPRÅKET () är enkelt… rentav simpeltwow/

inte mä – FÖRSTÅS/

Ånyo111/ /bbredare101/ /11101text/

Tämligen TJATIGT protokoll… WOW/

Tiden [(den)] går… WOW/

Formatet… är [tämligen] okay/

Även (110/ /1) en bild 100/
/
109
måhända/////////////////////////

/////////////////////////////////////////////

 

 Okay ‹121/ /11100 . Bilden [^] fungerar/

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 169 gånger
Publicerad 2019-06-24 21:47



Bookmark and Share


  farbror zwed





______________________________
    Och 21 = 10101 som vanligt//////
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed