Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indexering pågår… således/


Wow… citat føre7579mmèr.

50 läsningar på dina texter, varav 120 idag. Se dem här […] är (…) citat – wow. Ingen oerhørt Lång Text (LT) pågående_arbete.IMG […] data info import code… may-bee codex write/ 

 

 

 

‹------------------------------------------------›

Jun 2019 fung… således/

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

[ff]

 

page-count print [11101/ /11101] to (printer) Bengt III (3) on the net-work/

 

 

Vänligen […] farbrorn/

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

Okay… vb goggla… poeter.se 

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

Italic text [(option)] førek7579mmër inte (101/ /°F) Just Nu [JN] (EMELLERTID [©] @… before? Howdy/

\nonsens not ‹11101/ /87› WRONG/

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 The quick brown fox… usw/

Även [^] Rönnbär Således… Fung/

___________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-06-26 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed