Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texter ur rödgula häftet, numera publicerade i sin helhet...


(nr 112 av 124) Få




Älskad som få
bär en korg bittra ord
under armen

sfäriska är de känslor som om tidiga minnen
binder kransar
bär grova tiders fullmogna druvor

i ett fat under armen
lönas gott med ont
och framtid med nutida samtid




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-27 08:57



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Särskilt mitten-strofen kan jag om och om igen läsa med fördjupad hänförelse...! Huru "som om" visar sig ingalunda innebära blotta föreställningen, utan just ett handgripligt bindande (omkring minnena) - om än kransarna må bestå av känslors eteriskt svävande material.
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP