Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommar utan Sven



Land utan grödor

Odlaren vilar i mull

Hans blåeld är kvar

© text och bild Birgitta Englund Dimitrova juni 2019




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-06-28 10:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sköna ord.
2019-07-02

  Rodin
Så skört, så vackert
2019-06-29

  stormengudrun VIP
Så vilsamt skrivet :-)
2019-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Ser på den vackra blåelden och tänker ...så långt borta och ändå så nära!
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP