Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mä före Mälaren med mera idag… wow före howdy//////////////

 

 
Funderade och

tänkte Länge nog

för en dikt om sol.

 

Solen värmer nu

och det är sommar förstås

såhär års. Dikten

 

är som den är. Nog

är Litteratur också

form. Formatet är

 

inte nytt. Dikten

tar tid när den skrivs – in i

nätverket. Goggla

 

vid behov. Mycket

kan man goggla på. Hus och

form till exempel.

 

Pynt förekommer.

Nu är dikten Lång och com-

plex… wow. Sommaren

 

är igång. På gång

är farbrorn. Med ännu en wow

essä. Till webben

 

om en minut. Lätt 

blir dikten för Lång – färg är

också en faktor.

 

Formen följer den

manual som poeter

förser oss med på

 

förekommen an-

Ledning – måhända, ojsan 

är också (formellt)

 

[tämligen] OK

således. Visst är dikten

ett mönster. Monster

 

tillför Mon och väg

är inte våg form. Mä

före Mälaren.

 

 




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-28 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed