Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet korrektur angående regelverket.




Page count lär förekomma i några texter. När count får ett [1] värde (så) är modellen iofs okay. Men count bör inte vara mä 1 – viktig eller important info. På webben blir en [1] page vid behov (mycket) lång. Optionen 2-spalt finns inte i poeter.se text editor. Visst är 2-spalt en (1) trevlig form… men design för webben är inte (101/ /11100) som en [1] tidning. Modellen bok fungerar (mellertid) [tämligen] väl ‹10101/ /111› och man bör undvika Latin tal. Typ det man finner på många clock… or. Lägg märke till or i orange med mera. Torg är en (1) annan och vanlig [frekvent] integréring. Bigrammet et är inte till mycket nytta i designen typ (e) protokollet. Brevet med mera… bestämd form är 1 (ett) bekymmer. 

Den här texten fyller 1 (en) ruta i modellen. Mä = mä (ae/ /ae) är inte [101/ /102] fel. Inget nytt i denna texten (110/ /109) men felkontroll pågår. Även denna texten får medel-complex design. Formen är viktig… innehållet inte (…) oerhört intressant. Okay så. Utsaga innehåller saga och story foerek.
Lägg märke till hur bokstäverna är formade. Tiden (den) går. Som vanligt.
Paus. Objekt av typen paus är inte fel… wrong. Italic ‹99/ /11101› text är ingen rekommendation. Bigrammet ui är (vanligen) integrerat i guitar. Space är viktig […] data info… wow. Eftersom space är 1 (ett) [mycket] frekvent ‹11101/ /11101› tecken… ellips. Ellipsen (…) är ”tämligen” vanlig. Nu är bilden eller modellen (%) [helt] okay. Formatet (11101/ /102) fungérar… write (mode) foerekommer.
Okay… texten blir mindre bred på webben än den är i editorn. Linjalen […] är inget (11101/ /111) oävet verktyg. Syntesen är 1 (ett) arbete. Omnejden är ingen ort (11101/ /a) annat än i fiktionen som farbrorn bokför. Fonetiken är (mycket) viktig. Eller: important. 2019 copyright year. Unicode är 1 (en) tillgång. Simpelt ‹11101/ /110› nog. Frangsä (ae/ /ae) är inte [101/ /102] fel. Även wrong (103/ /ae) är okay info. Paus. Okay… Jun 28 fungérar.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-06-28 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed