Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Skärvan av Anya


Förlisningen

Klamrar mig fast vid vrakspillrorna efter förlisningen
Vi seglade i lugna vatten fyllda av hopp och kärlek
Seglen fylldes av ljumma vindar vattnet porlade kring fören
solen steg sakta upp ur havet och lyste på oss.

Vid horisonten skymtade svarta moln som vi ignorerade
fyllda av tillförsikt seglade vi vidare
Molnen kom närmare och närmare
vinden växte till ett inferno, vi skrek och skyllde på varann

När förlisningen var oundviklig
och båten krossas mot klipporna kom vi från varandra
klamrar oss fast vid vrak spillrorna var och en
Rädda sig den som kan







Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-28 19:59



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin metafor. Bra skrivet!
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP