Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...Du- en möjlighet...



Möjligheter finns

-bara vi minns

-att släppa taget








Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 306 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-06-28 20:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA och att vara i NUET!
2019-11-05

  Kungskobran VIP
Att släppa taget är svårt
livet kan bli hårt
men försök ändå
att framgången nå

2019-06-29

  Poeten Salvador VIP
Aätt släppa taget - kontrollen, viktigt
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria