Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiken



En tydlig bild
av ensamheten
i en främmande värld
där eliten
övervinner förlusten
av en tyst telefon
Nyckelordet är Guds
frånvaro
Vi får ersätta honom
med ett långt liv i en
surrealistisk värld





Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-06-29 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP