Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar


Jag har idag upplevt Öresunds storslagna natur,
en av Sveriges främsta naturupplevelse.

Jag gick längs strandvägen, från början av gången där ett gäng killar kastade frisbee.
Två av de träffade rätt, den tredje missade helt, och fick lite hånskratt emot sig. Hur det gick för gänget sedan, vet jag ingenting om.
Lika lite som jag vet något om världen.

Jag vet med mina sinnen att en grupp män spelade ett spel, jag såg de, hörde de;
jag till och med hoppades att en av de skulle lyckas i deras tävlan ...
men jag vet också att sinnesintryck är en förförande ande '
som berättar för mig att

"det du upplever är sant är sant är sant". Men det är icke så enkelt.
Och svårare tänker jag inte göra det, för att efter mina initiala funderingar kommer en störtflod av meningar, tankar och funderingar.

Och ej tar vi dem nu.




Övriga genrer (Kåseri) av Rodin
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-29 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rodin
Rodin