Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hösten


Nu när blommorna slutat skina

då hösten ser de försvinna

då tar bladen av sin skrud

och visar färger som vore det en bal


Det är oktober

och i det dess färger vimlar

gult, brunt, rött och rosa

det är en balett som visar sig;

Gud, tack för årstider

tack för nyanserna i världens virvel

gud, tack för att vi får uppleva

allt det vackra

i livet

i höst




Prosa av Rodin
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-31 19:20



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja amen....
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Rodin
Rodin