Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd



Osynliga mönster
i en mörk tid
långt borta
Den kompakta närvaron
i rummet
av en kropps förvandling
som kvinna
En fysisk återkoppling
till hormonstinna neutroner
En stark
reaktion från den laddade
atmosfären




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-29 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP