Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freeslaktish

du vet mina rader är blytunga

jag och boysen vi chillar på en gunga

om det blir jidder du vet vi blir många

ingen snut kan oss fånga

bror ställ inte till någon scen

då kanske du måste amputera ett ben

det vi puffar på är lila

här i orten det kallas för sativa

RS6an du vet den är mattsvart

precis som alla fucking grabbar i min trakt





Övriga genrer (Satir) av Ronny Rik
Läst 128 gånger
Publicerad 2019-07-03 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronny Rik
Ronny Rik