Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ortentugget

vi puffar på purple haze

varje natt det är chase

ungarna dom glider runt på moppar

jag bars spottar

100 lax i veckan, inget konstigt med det

varje kväll jag meckar en fet

tar ut RS6an på en tur

plötsligt det ringer på min lur

man får vara försiktig när aina buggar telefonen

men jag måste sälja tramadolen

jag rånade en svenne på en klocka

det var som att sno från en skyltdocka

klockan den blänker

polisen mig misstänker




Övriga genrer (Satir) av Ronny Rik
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-03 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronny Rik
Ronny Rik