Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På barndomens kullar

Vi byggde broar
lekte indianer
och
trampade på humlor

Vi sprang på kullarna
och lyste med
ficklampor

Vi hade inte internet
inget sms
eller trådlös telefon

Det som band oss tillsammans
var starkare än teknikens under

När jag skriver detta
saknar jag dig
och den tiden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-06-26 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan