Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett naket rum

I ett naket rum
fyllt med mönster

så skarpa
att de skär igenom
min ryggrad

för smärtan
är min njutning
likt vinet om natten

Men

ugglan slutar inte stirra
förrän jag hängt upp
mina känslor på tork

så att de på nytt
kan klä min hud
och stryka mig ömt

likt silke
igenom min ryggrad.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-04 07:34



Bookmark and Share


  Rodin
En dikt svår att dechiffrera, men vacker, skön att läsa.
2019-07-04

  morgonstjärna VIP
ensamhet kan smärta
lindring ger en affirmation
ugglan ger positiva tankar ;)

2019-07-04

  Mats Edin VIP
Fint gestaltad om mycket
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni