Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CRAZY GUITAR SONG

CRAZY GUITAR SONG

Jag är en gitarr som har blivit helt tokig i musik
Musik ska ju byggas utav glädje och är inte detta
glädje, ja då vet jag inte vad.
De kallar mig för Crazy Guitar Song.
Jag tycker jag sjunger med min gitarr.

Försök vara glad när alla andra är sura
det kan inte vara så lätt
Försök vara glad när alla andra är sura
det kan inte vara så lätt

Om man tar och le med smilbanden
Om man tar och le med smilbanden
Då kan man göra underverk på en gång
Då kan man göra underverk på en gång
Det gäller både byxa och särk
byxa och särk

Glädje är något alla borde ha i sitt hjärta
Det behövs inte så mycket. Utan vanlig vänlighet
ger glädje både för den som ger vänlighet och den som får
vänlighet.

Därför tycker jag att denna Grazy Guitar song borde
sjungas över hela vårt land.

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-05 03:22



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
The Lee Roy Williams
2019-07-05

    Roger Runkar Ragnar
Stygg numristisk gura på bilden häröver
2019-07-05

    Roger Runkar Ragnar
I vilt vrålande falsett ylar jag ut din sång Crazy Guitar Song med glad glädje i hela vårt avlånga land.
2019-07-05

    Roger Runkar Ragnar
All heder åt dig Mr BG
2019-07-05

    Roger Runkar Ragnar
Am-G-F-C-E-E7-Am
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj