Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

URSPÅRAT

Det finns ingenting i livet
som vi behöver frukta.
Vi behöver endast lära
att förstå oss själva.

världen är full av underverk
men vi är så vana vid dem
att vi kallar dem vardagliga
välj att vara nöjd med nuet
ansvara för din egen lycka
sluta att vänta på din kammare


Svårare är alltid att ångra
sina egna handlingar, än att
ångra det man inte gjorde.

© Bosse 6 juli 2019.











Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-06 01:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Glimrande visdoms
Poesi!
;)
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten