Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan inte skriva längre.


sötma



Alltid en annan sång
Alltid ett nytt tåg

Jag knyter om mina skosnören
Rabblar upp onödiga saker
Om vad jag gjorde
Förra sommaren
Jag saknar
Sötman
Av vanan

Medioker
Bland stjärnor.

Greppar tag i min väska
Aktar mig för
Farliga pojkar
Skrapar upp knäet
Mot asfalten
När jag faller
Ihop

Idag ska jag sjunga.




Fri vers av glittra
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-06-26 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittra
glittra